There can be only one

Efter månader av tävlingar, brist på mat och miserabla förhållanden har en segrare slutligen korats. Det har varit en maktkamp utan dess like, där såväl fysiska som mentala faktorer spelat stor roll. Elva förhoppningsfulla pinnar har nu reducerats till en, efter att de svagare fallit bort en efter en.

Vinnaren i Pinnkampen 2009 är... *trumvirvel*

- Åke Green!
 

För Åke Green väntar nu ära och berömmelse som han aldrig kunnat tänka sig. En Sverige-turné är planerad, och det är ett stort sug efter biljetterna. Han kommer att framföra sina paradnummer "hänga i frambenen och vaja lite", "klättra uppför burkanten" och "sitta stilla en hel dag". Kommer snart till en stad nära dig!

Missa inte detta - köp biljett nu!

TILLÄGG: Tyvärr avled vår käre Åke någon dag efter Pinnochio, som blev god tvåa.
Må de vila i frid.

Att följa strömmen


Här har vi en bild för alla pappor där ute. På föreläsningen i rättsmedicin idag så diskuterades elskador, och föreläsaren beklagade sig över hur folk som vanligtvis är belästa och duktiga, som utbildat sig länge, inte har snappat upp basala kunskaper som man faktiskt har nytta av. Och sen visade han bilden ovan, berättade att det var en sladd med växelström, och undrade om någon visste vad den bruna sladden var för något.

Nittio läkarstudenter sitter tysta.
Någon ger sig på att gissa på minuspolen och blir utstirrad av föreläsaren. "Sa jag inte att det var växelström?"
Ingen klarar svaret - som är att det är nollan, neutralen.

Den gulgröna sladden klarar någon, men att blå var ledaren var också ny information. Härligt att se att skolan lärt oss nåt!

Tack för maten, svenska staten*

Here comes the sun

Två veckor i Sharm el Sheikh är preciiiiiiiiiiiiiiiis vad vi kommer att behöva efter tenta, examensarbete, presentation, examination, jobbsök, lägenhetsletande, opposition, examen och examensfest. Vi hittade en lagom dyr resa på Apollo, så alla som vill hänga med - häng med!



Jag ska bli brun som en afroamerikan och bibbi ska försöka undvika att bli kräfta. Dessutom ska jag läsa alla böcker jag sparat till en regnig dag, och istället läsa dem i solen. Hipp hipp herrey!

Man lever bara en gång



När man minst anar det dyker Bond upp på ens festbilder! I musche!

RSS 2.0