Swastika eyes

När jag var i affären och handlade hamnade jag bakom en svart kille i kassakön. Och man kollar ju såklart lite tankspritt på vad andra handlar, och när man ska betala står ju den senaste varan kvar på displayen. Så på hans stod det "aubergin", men jag tyckte det stod aborigin och tänkte en kort sekund att kassan var rasist.


M.I.A. coming back with power

*Jag vill bara emigrera till London när jag lyssnar på Kala. Vill gå på klubbar med mullrande bas och eklektisk musik. I'm a road runner! Det finns ingen musik som svänger som M.I.A.'s...

*Glädjande är också att Springsteen är tillbaka i gammal god form. Magic innehåller några riktiga guldkorn, och det märks att han är passionerad till skillnad mot hans förra platta där han snarare kändes pensionerad.

*Ikväll blir det tacos med the good old boys. Det ska bli najs. Hmm, om man skulle ta och öppna vinet för att se om det passar ikväll..?

Masked & anonymous

Nu sänker vi ribban!

Med mitt namn stämplat över hela förra bloggen har jag insett att folk som googlar mig hittar fyllebilder och oförtäckta åsikter, och med tanke på mitt kommande yrke vill jag inte ha det så. Så därför startade jag denna helt nya blogg, som jag lovar att uppdatera mer. Och jag lovar att skriva öppnare än nånsin.

/ J


RSS 2.0