Vart har livsglädjen tagit vägen?

" När Larry rusat ut i köket låg jag ganska nöjd kvar i sängen i cirka tretton sekunder. (...) Denna tretton sekunder långa sinnesupplevelse var skön; sen började jag tänka och så var den dagen förstörd. "

" Freud var en stor man, men jag har aldrig fått intrycket av att någon någonsin smekte hans penis riktigt. "

" När hon gått funderade jag några sekunder på det som inom läkarkåren kallas "P"-fenomenet: en metod att stärka sjuksköterskeuniformer så att alla sköterskor ser ut som om de var välsignade med hög byst och alltså liknar bokstaven P. Det betydde att läkare som var på jakt aldrig kunde veta om den sköterska de flörtade med var skapt som två grapefrukter på en pinne eller två ärtor på en strykbräda. En del påstod att det var det som var själva kärnan i mystiken och tjusningen hos läkaryrket. "

Trots att jag bara läst ett tiotal sidor är jag redan störtförtjust i Tärningsspelaren. Att den sedan handlar om en psykiatriker som goes bananas gör det bara ännu mer intressant och träffande.
Nu morgonmöte (om tärningen vill...).

" Jag började öppet fördöma varenda liten svaghet jag kunde hitta hos mina snörvlande, kuschade patienter; Herre Gud vad skoj det var. "

Affisch på ströget



Danskar alltså. Vad är detta reklam för? Har Lenny ställt upp på vad det nu är som ska hända i bögeskoven?

De kallar mig biffen



Aftonbladet gjorde ett reportage om mig förra året. Rätt kul faktiskt.

I wanna ramrod with you honey

Två dagar kvar! Det kommer bli den bästa konserten någonsin. Enligt tidigare setlists har han under denna turné spelat Rosalita, Meeting across the river, Jungleland (regelbundet!), Light of Day, Twist & Shout, Summertime Blues (!), öppnat med såväl Jackson Cage som No Surrender, Night och Tenth avenue freeze-out. OCH DET ÄR HELT VANSINNIGT! De tidigare konserter jag har sett har varit otroliga, men inte med sådana överraskningar som nu. Jag blir yr bara av att tänka på det...

Och det som förhöjer det hela är att man ska stå på innerplan med sin älskade och sina bästa vänner.

Som tillägg förra inläggets depression och ångest kan vi nu lägga psykoser som gör folk mycket våldsamma. Och en Johannes som i ett stängt rum inser att han sitter själv, med en person som vill skada andra människor, och har glömt ta på sig larmet idag.

RSS 2.0