Ultraviolett (lys upp min väg)


Konserten igår var precis så bra som jag hade hoppats. Bono var ett under av självförtroende och karisma, och resten av bandet blev mest statister bakom den hippe sångaren. Publiken var fantastiskt bra, och allsången under One, Still haven't found what I'm looking for och With or without you var helt otrolig. Bandet hade svårt att överrösta oss när det blev gospelstäming på Ullevi... Låtvalen var väntade, men New Years' Day var efterlängtad och en glad överraskning.

Och scenen... SCENEN! Det var det häftigaste jag har sett, och det är svårt att beskriva det på något annat sätt. Som bibbi sade, oavsett hur bandet hade framfört låtarna skulle konserten fått minst en 3:a, nåt mindre hade varit otänkbart efter en sådan show. Ljuset, strålkastarna och bildspelen var yrselframkallande och syntes förmodligen från månen. Varför har inte alla deras budget och vilja att ge publiken en show?!



Allt som allt en härlig helg med vackert väder i Göteborg. Nu jobb i två veckor till, innan lite fler konserter i mindre skala i Malmö...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0