Sista veckan i Småland (för nu)

Så var sista jobbdagen avslutad, och minisemestern påbörjad! Även om jag trivts över förväntan på kirurgen så är det skönt att vara ledig.... Kirurgi är lättare att få grepp om än flera andra specialiteter, sjukdomstillstånden är betydligt tydligare och mer begränsade än inom exempelvis medicin. Det svåra ligger i själva operationerna, och det är ju ingenting som man förväntas lära sig innan ST.


Såhär har jag börjat i stort sätt varje helg i sommar: Värdens godaste öl, världens bästa serier om Farbror Joakim, sol på verandan och stark korv!


I tisdags var det återigen dags för speedway. Gislaveds lejon tog emot Dackarna, och tog en komfortabel seger. Årets säsong har varit tuffare än fjolårets, då de som nykomlingar i högsta serien vann både grundserien och SM-guld. Men det verkar ha vänt något, och inför årets slutspel finns det gott hopp. Det blev nästan publikrekord, 9800 personer tog sig till arenan trots risk för regn.


Matchen avnjöts i trevligt sällskap, bland andra Jenny Brännbert som här ses fira en heatseger tillsammans med bibbi.


I onsdags var det dags för årets första kräftskiva, och då initiativtagaren på bibbis jobb tvingades jobba över blev det mer mat till oss. Fyra personer fick således dela på åttio kräftor. Och jag kunde knappt gå efteråt. Man borde kört på stretch-byxor...


Till nästa år kommer vi dessutom att bruka våra (då) nya kräftdräkter, som för övrigt också kommer att pryda Cancerkören bakom The Zissous nån gång i framtiden. Stay tuned!

På söndag återvänder vi till Malmö - Vi har saknat er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0